PKR
Page 1 of 2 • 1, 2
PKR
Kuidas kellelgi läheb? Tegin eile kolm mängu, ühe panin kinni - 0.06 senti ( $ ?)
Täna tegin ka vist kolm mängu ning võtsin siis kaks 2. kohta - 0.08 senti
Kokku siis vist ... 0.14 ?
Varsti saab pool dollarit kokku. Viis krooni!
Täna tegin ka vist kolm mängu ning võtsin siis kaks 2. kohta - 0.08 senti
Kokku siis vist ... 0.14 ?

Varsti saab pool dollarit kokku. Viis krooni!
KenKeff- Admin
Re: PKR
Mul oli TcTs, ühel vastasel Ac2h, kolmandal vennal KcQs. Enne floppi läks all-in. Odds'id olid üsna võrdsed, mul 39% ässaga tüübil 28% ja kunn-emad 32%. Mul oli kerge edu. Flop: 5h Kh 9s. Mul oli 9%, kunniga tüübil 74% ja ässaga 17%. Turn: Th. Mul 73%, kunniga 7%, ässaga 19%. River: 3h. Ässaga tõõp sai masti. Naiss.
:uss- Süstemikala
Ma lõpetasin 102-na , failisin ... 

rrobot rom- Draakon
Tegin praegu esimese 10 sendise. Esimene käsi - Queen of Spades ja Five of Spadesiga läksin all-inni. Tegelt oleks pidand vist ootama paremaid kaarte? (Teistel oli A Q, K Q, 7 7)
OT: ülihea rummikook oli, ema ütles et selverist tõi. nagu tõsiselt geniaalne rummikoook,
OT: ülihea rummikook oli, ema ütles et selverist tõi. nagu tõsiselt geniaalne rummikoook,
KenKeff- Admin
Uus mäng siis selline et kolmandas käes võtsin teistelt ligi 5 kilo ässa ja kümnega. Algul bettiti mingi paar big blindi ning potti kukkus 5, 7, 10. Mõtlesin et mul peaks kõige parem olema ja reisisin. Siis reisiti üle. Siis te juba taipate mis edasi sai ( Neli venda panid all-inni)
KenKeff- Admin
failisin 0.1 järgi
rrobot rom- Draakon
Kahekesi mingi tšikiga olime alles jäänd, tal 8k mul 7k. Sain naise ja ja poisi, mõtsin et reisin. Tissipaar reisis vastu. Reisisin siis ka mina temale vastu. Tema vastas samaga. ( 3 seconds later...)
... ja siis me olimegi niiviisi, mina allinnis, temal mingi 1k üle, kaardid minul JQ ning temal TT. Pinget oli õhus tunda. Tuli flop.
JQ vs TT
Flop : 28J
Turn: 5
Ocean: A
EPIC WIN BY ME!! 0.06 CENTS WELL EARNED
... ja siis me olimegi niiviisi, mina allinnis, temal mingi 1k üle, kaardid minul JQ ning temal TT. Pinget oli õhus tunda. Tuli flop.
JQ vs TT
Flop : 28J
Turn: 5
Ocean: A
EPIC WIN BY ME!! 0.06 CENTS WELL EARNED
KenKeff- Admin
Page 1 of 2 • 1, 2